Δείτε Ακόμη

 

Γ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ Α.Β.Ε.Ε


6χιλ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΤΗΛ.26410 50888, 50950
ΦΑΞ.26410 50909

E-MAIL: info@vemal.gr

HΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ

robotΗ εταιρία μας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της, εγκατέστησε το 2004 υπερσύγχρονο συγκρότημα προεργασίας και ηλεκτροστατικής βαφής αλουμινίου.
Στις αρχές του 2008 αποκτήσαμε πρώτοι στην Δυτική Ελλάδα  το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό βαφής QUALICOAT SEASIDE CLASS.

Μεγάλη προσοχή δίνεται στην προεργασία των αλουμινίων πριν την βαφή, καθώς ατελής χημική επεξεργασία οδηγεί σε φαινόμενα διάβρωσης και ξεφλουδίσματος. Η προεργασία περιλαμβάνει αλκαλική θερμαινόμενη απολίπανση σε θερμοκρασία 50 C και όξινη ενεργοποίηση με σκοπό τον καθαρισμό της επιφάνειας των αλουμινίων από οξείδια, ώστε να γίνεται καλή επίστρωση του χρώματος.


robot
Με ειδικό εξοπλισμό γίνεται έλεγχος στα μπάνια προεργασίας, στο πάχος, την εμφάνιση της βαφής και στις συνθήκες πολυμερισμού της πούδρας. Παράλληλα γίνονται δοκιμές σε μηχανικές καταπονήσεις (κοίλανση, ευκαμψία, απότομη παραμόρφωση) και δοκιμή διάβρωσης (αλατονέφωση) ώστε να εξασφαλίζεται καθημερινά υψηλή ποιότητα βαφής.

 

 

 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΒΑΦΗΣ
ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ 117

                     


Οι σύγχρονες τάσεις στην αρχιτεκτονική και διακόσμηση οδηγούν όλο και περισσότερο στην χρήση χρωμάτων στις κατασκευές αλουμινίου. Τα τελευταία χρόνια έχουν παρουσιαστεί χρώματα υψηλής αισθητικής και αντοχής σε εξωτερικές συνθήκες. Σύμφωνα με την QUALICOAT τα χρώματα διακρίνονται σε ΚΛΑΣΗ 1 και ΚΛΑΣΗ 2.

ΚΛΑΣΗ 1: διατήρηση 50% της γυαλάδας μετά από έκθεση 1 έτους σε συνθήκες Florida.*
ΚΛΑΣΗ 2: διατήρηση 50% της γυαλάδας μετά από έκθεση 5 ετών σε συνθήκες Florida.*

* Οι συνθήκες Florida θεωρούνται οι πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες ανεμοπίεσης ,   ανεμόβροχου, υγρασίας και ακτινοβολίας.

Τα κλασικά χρώματα RAL και ΜΑΤ ανήκουν στην ΚΛΑΣΗ 1 ενώ τα περισσότερα μεταλλικά και σαγρέ (αμμοβολισμένη υφή) ανήκουν στην ΚΛΑΣΗ 2.

Η σαφής υπεροχή των χρωμάτων ΚΛΑΣΗΣ 2 και η μικρή διαφορά τιμής από τα χρώματα ΚΛΑΣΗΣ 1 πρέπει να μας οδηγούν στην προτίμησή τους στις βαφές αρχιτεκτονικού προφίλ.